Website

Sena

Sena, klant sinds 2015Sena, klant sinds 2015

Een leven zonder muziek kunnen we ons niet meer voorstellen. Overal om ons heen hoor je muziek. Muziek maakt het verschil!

Artiesten, muzikanten en producenten gebruiken hun talenten om ons dagelijks te laten genieten van muziek. Dit is hun werk en bij het gebruik van hun muziek door andere partijen hebben ze recht op een vergoeding. Dit wordt geregeld met muzieklicenties. Sena is in Nederland de organisatie die gaat over het beleid van muzieklicenties. Wij hielpen Sena met het online informeren en activeren van hun doelgroep en realiseerden een brand new platform dat de in een nieuw jasje gestoken merkwaardes laat spreken.

Initiële opdracht

De manier van hoe we tegenwoordig naar muziek luisteren is erg verandert. Hiermee ook de informatiebehoefte van muziekgebruikers en artiesten. Sena wilde haar manier van communiceren hierop aanpassen.


Zo vroegen ze DotControl een website te ontwikkelen die beter aansloot bij hun huidige normen en waarden en nieuwe merkidentiteit. Hierbij is het belangrijk dat de verschillende doelgroepen op een duidelijke manier geïnformeerd worden over het vastleggen van muziek of het afnemen van licenties.

4 Digital Heroes

4 Digital Heroes

Werkten aan dit project

189 User Stories

189 User Stories

Verwerkt voor het gewenste resultaat

24 DC Oplever Donuts

24 DC Oplever Donuts

Om het feest compleet te maken

Oplossing & Aanpak

Samen met onze partner RockBoost hebben we de gebruikers funnel geoptimaliseerd. Door de doelgroepen, bij binnenkomst, meteen te splitsen kan er user-specific content worden aangeboden. Zo word je als bezoeker niet vermoeid met informatie waar je niet op zit te wachten.

Daarnaast hebben we content, dynamisch aan elkaar gelinkt waardoor bezoekers aan de hand worden genomen langs de informatie waar ze naar opzoek zijn. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker snel en intuïtief door de website kan navigeren. Mission accomplished als je het ons vraagt!

We zijn altijd up-to-date geweest van de status van het project, het was helder met wie en wanneer we moesten schakelen en zijn we gedurende het proces altijd goed en snel geholpen.

- Mascha Felix // Medewerker Communicatie sena

Deel deze case op social media

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
+31 (0)10 71 44 646 info@dotcontrol.nl