Search

Wij zijn DNN Certified Gold Partner!

Naar blogoverzicht
Door Pascal | DotControl 30 April 2015

Met trots mogen de Digital Heroes van DotControl melden dat wij door DNN Software zijn geselecteerd als enige DNN Gold partner in de Benelux! Door deze nieuwe samenwerking kunnen we voor Evoq, het content management systeem van DNN, oplossingen gaan realiseren en beheren.


Sinds 2005 werken we binnen DotControl met het CMS van DNN en zijn we ambassadeur van DNN technologie. Afgaande op hetgeen DNN levert met Evoq 8, was dit voor ons het moment om onze relatie te formaliseren en enterprise niveau oplossingen naar onze markt te brengen.


“Gezien het innovatieve werk dat zij gerealiseerd hebben voor hun klanten, denken wij dat DotControl en DNN de perfecte match zijn. Wij kijken uit naar de engagement en creatieve digitale ervaringen die zij zullen gaan ontwikkelen op basis van onze Evoq oplossingen."

- Navin Nagiah, CEO en President, DNN.Over DNN

DNN levert een suite aan oplossingen die het mogelijk maakt om websites met rijke functionaliteit snel, eenvoudig en kosteneffectief te ontwerpen, te ontwikkelen en te beheren. Het DNN Platform ligt aan de basis van meer dan 750.000 websites wereldwijd en is de drijvende kracht achter Evoq Content. Duizenden organisaties zoals Bank of America, Aetna, True Value Hardware, Whirlpool, the National Football League (NFL), the US Department of Defense (DoD) en Sports Direct maken gebruik van DNN om bedrijfskritische websites te realiseren die voor veel engagement zorgen.

 

Persbericht

Bekijk het officiële persbericht van DNN via de onderstaande link:
DNN and DotControl announce partnership to deploy and manage Evoq solutions.

Deel deze post op social media

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
+31 (0)10 71 44 646 info@dotcontrol.nl