Search

New Creative Director

Naar blogoverzicht
9 September 2015

#Delivering Happiness


Marcel van Zwieten is begonnen als Creative Director. Hij gaat als Creative Director leiding geven aan de creatieve vloer van DotControl. Daarnaast zal hij de synergie van de innovatieve startups binnen de Rotterdamse groep internetbedrijven en de Digital Agency nog verder versterken. Zijn 10 jaar ervaring als digital creative en zijn visie op de toekomst van merken geeft ons de kans om de digitale ambities van onze klanten nog beter te kunnen vervullen. Delivering happiness!

Hiervoor werkte Marcel bij meerdere agencies voor grote merken. Zo ontwikkelde hij diverse succesvolle ideeën en campagnes die merken dichter bij mensen brachten.

Growth Hacking


Merken zijn tegenwoordig democratisch, de mening van anderen over het merk maken merken wie ze zijn. Dit geeft merken de mogelijkheid om exponentieel te kunnen groeien. Natuurlijk vraagt dit om een andere manier van denken, startups uit Sillicon Valley zoals Dropbox, Uber of Airbnb snappen dit maar al te goed. Deze kennis biedt DotControl haar klanten. Growth Hacking heet dat. De combinatie van sterke creatie en Growth Hacking maakt het mogelijk om merken te laten innoveren en groeien. 
“Its all about conversion of ideas.”

Ik heb een grote passie voor ideeën die mensen drijven.
Goede ideeën die doelstellingen vervullen. De combinatie met een team van
Growth Hackers geeft mij de mogelijkheid dit nog beter te doen.”

Marcel van Zwieten

Deel deze post op social media

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
+31 (0)10 71 44 646 info@dotcontrol.nl