Search

INTERVIEWplus: het diepte interview weer tot leven brengen

Naar blogoverzicht
Door Pascal | Project 13 March 2015

INTERVIEWplus is een initiatief voor een nieuw digitaal platform om het diepte-interview weer nieuw leven in te blazen. DotControl steunt dit initiatief van harte en heeft samen met het brein achter INTERVIEWplus een actiesite ontwikkeld om leden te werven zodat het platform gerealiseerd kan worden. 

 

INTERVIEWplus is van plan om met 20.000 leden een 11-delige interviewserie te starten. In elk deel maakt één BN’er een diepte-interview met een onderwerp naar eigen keuze.  Zo wordt de Tweede Kamer onder de loep genomen door Clairy Polak, maakt Leon Verdonschot een serie over ‘Dwarse Denkers’, praat Jan Jaap van der Wal met de oudere generatie van cabaretiers en praat Frénk van der Linden met mensen in de Lage Landen over liefde.

 

“Het diepte-interview is nauwelijks meer te zien op de Nederlandse televisie. Het moet snel en het moet scoren. INTERVIEWplus heeft wel de ruimte en tijd om niet alleen de diepte in te gaan, maar ook die series te ontwikkelen die je nergens anders ziet. Bij alles wat we doen willen we iets toevoegen. Dat is ons doel.”

- Jeroen van Leeuwen | INTERVIEWplus

 

Deel deze post op social media

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
+31 (0)10 71 44 646 info@dotcontrol.nl