Search

#happynewsite

Naar blogoverzicht
Door Romy | DotControl 20 November 2014

Na een aantal geruchten over een wat mindere gebruiksvriendelijkheid van onze website, hebben we besloten om het roer om te gooien.


Onze supervette zwart, wit, roze huisstijl is nu gegoten in een gebruiksvriendelijke vorm van puur  Rotterdamse webnijverheid. Dat klinkt mooi he? Nou, dat is het ook!

 

Case Studies

Opzij scrollen? We got over it. Dat wordt nu voor je gedaan met een mooie slider.  Vanuit deze slider, in de intro van onze website, ga je door naar de case studies. Ieder project wat we hebben voltooid lichten we in deze case studies met trots uit. Onze verticale sliders hebben plaats gemaakt voor grote afbeeldingen,  afgewisseld met tekst en uitleg. Zo kun je precies nalezen, hoe een project tot  stand is gekomen!

 

 

Meet DotControl

Tegenwoordig kun je ook kennis maken met ons team. Dan weet je tenminste wie er voor je klaar staan als je met ons samen wilt werken of je aan wilt sluiten  bij de #DigitalHeroes. Ook vonden we dat we meer uitleg verschuldigd waren over de geschiedenis van DotControl. Want hoe is DotControl eigenlijk ontstaan? En hoe zijn we uitgegroeid tot het bedrijf wat er nu staat? Dit kun je nu allemaal nalezen op onze website.

 

Resultaat

Wij zijn blij met het resultaat. De gebruiksvriendelijkheid is verbeterd en het is nu vele malen makkelijker om door de website te navigeren. We vinden het belangrijk dat onze website een goede gebruiksvriendelijkheid heeft, aangezien het verspreiden van digital happiness nog altijd begint bij onszelf! We zijn benieuwd wat jij van onze nieuwe website vindt! Laat het ons weten!

Deel deze post op social media

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
+31 (0)10 71 44 646 info@dotcontrol.nl