Search

ADVIN: hoogstaande kwaliteit in het design- en constructieprojecten

Naar blogoverzicht
Door Pascal | Project 18 May 2015

Voor Advin, een advies- en ingenieursbureau met al meer dan 25 jaar ervaring, ontwikkelden wij een website waarop hun drift voor innovatie een welverdiend podium heeft gekregen.


Hoogstaande kwaliteit

Advin richt zich binnen de Nederlandse bouwsector voornamelijk op marktsegmenten als infrastructuur, industrie, olie & gas, energie & warmte en gebouwen. Met pragmatische aanpak, klantgerichtheid, samenwerkend en inventief als kernwaarden, leveren zij hoogstaande kwaliteit in hun design- en constructieprojecten.

Met de focus op de grootste projecten uit hun brede werkgebied, van Infrastructuur tot Olie & Gas, hebben ze met hun nieuwe site de mogelijkheid hun grote kennisbank, verzameld met de jaren, helder in beeld te brengen. Per project kan er degelijk aandacht worden geschonken aan hun vernieuwende technieken als Laserscannen. De site biedt ruimte om op toegankelijke wijze deze technische zaken naar het publiek te brengen.

De website

Als dochterbedrijf van Dura Vermeer had Advin de wens om dezelfde look & feel te krijgen als de website van hun grote zus. Wij hebben hierbij ons best gedaan om hun merkidentiteit alsnog op zichzelf te laten staan met een zichtbare invloed van Dura Vermeer. Op deze manier krijgt elk project de aandacht die het verdient en worden de USP’s van Advin duidelijk naar voren gebracht.

 

 

Deel deze post op social media

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
+31 (0)10 71 44 646 info@dotcontrol.nl